Home | Baanbeschrijving | Data | Route beschrijving | Links/ Media | Contact/ beheerder
 

 

 

 

 

 

 

4, 5 & 6 April

Jubileum Weekend MCV Well

 

4 april: Jeugdwedstrijden & Vrije klasse

 

5 april: Dames, MX Open Junioren, MX 2 Senioren,  MX 2 Nationalen, MX 2 Inters & MX Open Inters

 

6 arpil: Quad -Junioren, -Senioren, - Nationalen & -Inters, MX 2 Junioren, MX Open Senioren, MX Open Nationalen, Zijspan Nationalen en Inters.

 

Wedstrijd informatie:

In het weekend van 4, 5 en 6 april organiseert MCV Well haar eerste en enige wedstrijdweekend van dit motorcrossseizoen. Een bijzondere wedstrijd, aangezien MCV Well in dit weekend op de kop af 50 jaar bestaat. Alle reden om dit weekend ‘extra uit te pakken’ met drie wedstrijddagen.


Op zaterdag zullen zowel de jeugdklassen als de vrije klasse aan de start verschijnen. Op zondag en maandag zullen de rijders uit de nationalen klassen, zoals hierboven vermeld, de gelegenheid hebben om deel te nemen aan de wedstrijden.


Op beide dagen vind het inschrijven tussen 08.00 en 09.00 uur plaats in de kantine op het crossterrein van MCV Well. Het rennerskwartier, welke gelegen is aan de Wezerweg in Well, zal geopend zijn vanaf 07.50 en sluit om 20.00 uur. De prijsuitreiking zal een half uur na afloop van de laatste manche plaats vinden in de kantine van de club.
 

We willen jullie vragen om bij het parkeren de instructies van onze vrijwilligers op te volgen. We gaan er vanuit dat het afval in de daarvoor bestemde afvalbakken gedeponeerd wordt (of mee naar huis wordt genomen) en er onder alle motoren een milieumat wordt geplaatst. Daarnaast is het verboden om met motoren te rijden in het rennerskwartier of motoren af te spuiten op het rennerskwartier.
 

Omdat MCV Well dit jaar 50 jaar bestaat is het voor het eerst in lange tijd mogelijk om, tegen een betaling van 10,00 euro per nacht, te blijven overnachten. Op vrijdag zal het tussen 18.00 en 20.00 uur mogelijk zijn om het rennerskwartier te betreden, op zowel de zaterdag als de zondag zal dit t/m 20.00 uur mogelijk zijn.
 

Op zowel de zaterdag als de zondagavond is de kantine van de club geopend om gezellig een hapje en een drankje te nuttigen onder het genot van een muziekje.


Circuit ‘De goede hoop’ zal vanaf de N271 ter hoogte van Well met borden worden aangegeven (Navigatie: Wezerweg 5855 EN Well (L)).
MCV Well wenst u allen een sportief weekend toe.
 

 
 

 

Openingstijden

in de

WINTERTIJD:

 zaterdag:13.00 -16.45 uur

zondag:13.00 -16.45 uur

Voor de inlichtingen,:

E-Mail:

mat.selma.mulders@hetnet.nl

 

 

 

Copyright © MCV Well 2007 - Alle Rechten voorbehouden